Binnenreclame

Etalagereclame

construction1Proreclame geeft winkelruiten een nieuwe aanblik: dynamisch, sprankelend, levendig.

Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van etalagereclame: van het aankleden van winkeletalages met foto’s, logo of ander ontwerp naar keuze.

Maak slim gebruik van uw etalage, maar ook van “loze” ramen en wanden, door deze te voorzien van sfeervolle signing. Hoogwaardig zelfklevend vinyl voorzien van full color prints dragen direct bij aan de koopbeleving en uitstraling van uw winkel. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt, wij denken daarin graag met u mee!

Een leeg winkelraam biedt geen aantrekkelijk gezicht. Het is niet mooi en nodigt niet uit om te gaan winkelen of om het pand te huren of te kopen. Daarom bieden wij u hier in ook een oplossing namelijk 3D Window Dressing.

Window dressing is het camoufleren van een leegstaand pand door een 3D-ontwerp op de gevel te plaatsen, door middel van het toepassen 3D raamstickers. Het idee is om leegstaande panden te voorzien van een geprint ontwerp van een winkel. Het ontwerp is op ware grootte gemaakt, zodat het lijkt alsof het pand een echte winkel is. Het gebruik van driedimensionaal beeld geeft het pand diepte. Daarnaast helpt het om potentiële verhuurders een beter beeld te geven van de mogelijkheden van het pand.

Waarom kiezen voor Proreclame?

  • Begeleiding en advies.
  • Ontwerp & opmaak.
  • Levering op maat.
  • Plaatsing op locatie.

INTERESSE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan