Lichtreclame

Lichtreclame

Lichtreclame kunt u toepassen om extra aandacht te krijgen voor uw winkel of bedrijfspand. Vergeet ook niet uw ontvangstruimte, bedrijfskantine of een andere ruimte waar veel bezoekers komen.
voertuig belettering

Uw logo en/of naam duidelijk zichtbaar, zowel overdag als ’s avonds in en rondom uw bedrijf. Dat is de functie van een goede licht- en gevelreclame. En dit kan in diverse vormen en van verschillende materialen.

Wat is lichtreclame?

Met lichtreclame wordt uw bedrijfspand verlicht met o.a. led-schermen, lichtgevende reclame elementen en hightech lichtobjecten. Reclame in de vorm van letters, logo’s, uithangborden of schermen creëren de zichtbaarheid van uw winkel of (bedrijfs) pand. Verlichtende reclame zorgt ervoor dat uw bedrijfspand dag en nacht gezien wordt en de bekendheid van uw  bedrijfsnaam of logo een boost krijgt. Ook kunt u lichtreclame inzetten voor het communiceren van een nieuwe huisstijl of het introduceren van een nieuw beeldmerk of reclameboodschap.

Er is heel veel mogelijk op het gebied van lichtreclame. Wij staan graag klaar om u te adviseren en helpen kiezen bij de reclameverlichting die bij u en uw bedrijf past.

Waarom kiezen voor lichtreclame?

  • Creatieve en innovatieve lichtreclame’s
  • Altijd goed zichtbaar
  • Functionaliteit en kwaliteit

INTERESSE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
ASSERANTIEN
VAKGERAGE
DECATHON