Reclameborden

Reclameborden

Trek de aandacht met reclameborden

gevelreclame

Reclameborden zijn er in veel verschillende varianten. Je kunt het zien als een verzamelnaam voor verschillende uitingen met hetzelfde doel: de aandacht te trekken. Met een keuze uit diverse bedrukkingen, materialen en diktes weet je in ieder geval zeker dat dit gaat lukken. En je bestelt onze Reclameborden al vanaf 1 stuk.

Van billboard tot naambordje

Reclameborden zijn op heel veel locaties in te zetten, zowel indoor als outdoor. Meestal genieten onze borden van de buitenlucht, bijvoorbeeld bij sportvelden, op een industrieterrein als gevelbord of groots als een billboard langs de snelweg. Maar ook binnenshuis doen Reclameborden het goed. Onderschat bijvoorbeeld het gebruik van een goede bewegwijzering of de juiste naambordjes niet. Misschien niet direct een reclame uiting, maar ook hiervoor lenen Reclameborden zich goed

.

Keuze uit materialen

Kies voor Reclameborden o.a. uit materialen zoals : Trespa, Forex, Dibond of Polyprop. De maximale afmeting per Reclamebord is afhankelijk van de standaard plaatmaten. Wij frezen het plaatmateriaal in nagenoeg ieder gewenste contour: ontwerp bijvoorbeeld eens een bord in de vorm van het logo van uw huisstijl.

Vakkundige & Voordelige Reclameborden
  • Reclameborden voor indoor en outdoor
  • Keuze uit verschillende materialen
  • In ieder gewenst formaat verkrijgbaar
  • Kies voor rechtstreekse bedrukking of een folie

INTERESSE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan