Wallprint

Wandbekleding

construction1

Elke wand een eigen wandbekleding

Ontwerp eigen Wandbekleding, met bedrijfslogo, uniek design of een inspirerende afbeelding

Wallprints, soms ook muurprints of muurstickers genoemd, bieden de mogelijkheid om uw ruimte een geheel eigen signatuur te geven. De wallprint is een uniek product waarbij wij uw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig structuurvinyl. Met onze wallprints zijn de mogelijkheden eindeloos!

Full color fotowand

Ruimtes krijgen een andere dimensie, de werkplek van uw medewerkers fleurt op of u creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. U hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze muurprints en fotowanden zijn de beste full color sfeer bepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in uw ruimte. Omdat iedere muur of wand anders is wordt elke muurprint op maat gemaakt.

We werken met hoogwaardig vinyl uit één stuk dat naadloos verlijmd kan worden op elk type muur. Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Wallprints kunnen echt tegen een stootje en zijn vrijwel overal toepasbaar.

Andere ideale oplossingen om uw ruimte op te fleuren kunnen zijn fotobehang of muurstickers.

Waarom kiezen voor Proreclame?

INTERESSE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan